Suriyeli muhaliflerin operasyonunda 6 DAEŞ militanı öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Suriyeli muhaliflerin operasyonunda 6 DAEŞ militanı öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de Sultan Murat ve Mutasim Tugayına bağlı birliklerin, Halep'in kuzeyindeki Karaköprü köyüne düzenledikleri operasyonda 6 terör örgütü DAEŞ üyesinin öldürüldüğü bildirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, muhalif Sultan Murat ve Mutasim Tugaylarına bağlı birlikler, Azez ilçesinin doğusunda, terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Karaköprü köyüne operasyon düzenledi. 

Muhaliflerin, DAEŞ merkezlerine havan topu ve hafif silahlarla saldırdığı operasyonda 6 DAEŞ üyesi etkisiz hale getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine ait obüslerin köyün çevresindeki terör örgütüne ait hedefleri vurduğu, koalisyon uçaklarının da Halep'in kuzeyindeki DAEŞ mevzilerini bombaladığı belirtildi. 

Rusya ve Esed güçlerinin Halep'e saldırıları sürüyor

Öte yandan, Rus savaş uçakları ile Esed güçlerinin Halep'in Kaptan Cebel bölgesinde ılımlı muhaliflerin kontrolündeki alanlara kara ve havadan saldırdığı, Mari ilçesine de Rusların havadan, rejim güçleri, terör örgütleri DAEŞ ve PYD'nin de karadan saldırdığı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...