Londra'da güvenlik önlemleri arttırıldı

Londra'da güvenlik önlemleri arttırıldı

DÜNYA Haberleri

Brüksel'deki terör saldırılarının ardından Londra'da güvenlik önlemleri artırıldı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de havalimanı ve metro istasyonunda gerçekleştirilen terör saldırıları sonrasında Londra'da havalimanı ve sınırlarda güvenlik önlemleri artırıldığı açıklandı.

SINIRLARDA EĞİTİLMİŞ KÖPEKLER DEVREYE SOKULDU

İngiltere İçişleri Bakanlığı sözcüsü, Belçika'daki patlama sonrası İngiltere sınırlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığını, ek birimlerin havaalanlarında ve limanlarda kontrolleri sıkılaştırıldığını duyurdu. Sınır kontrollerinde eleman sayısı artırıldığı ayrıca hedef olma olasılığı yüksek bölgelerde özel eğitilmiş köpeklerin devreye sokulduğu ifade edildi. Ayrıca İngiliz Polis Teşkilatı Scotland Yard, Londra'nın ana merkezlerine ek polis birimlerinin takviye edildiğini ifade etti. İngiltere Başbakanı David Cameron da Brüksel'deki terör saldırılarının ardından kriz masası kurulduğunu ve kendisinin başkanlık yapacağını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...