Pentagon’dan ürküten video! Yeni UFO Görüntüleri Paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantıda ilginç bir iddia ortaya attı ve Suriye'deki ABD üssünde İHA'ların yakaladığı UFO'nun çok gizli bir videosunu yayımladı. Pentagon’dan bir yetkili dünya dışı tanımyamadıkları bir nesnenin uzaylı sondaları olabileceğini iddia etti. 

ABD Savunma Bakanlığı'nın (Pentagon)’dan yapılan açıklamada ilginç bir iddia ortaya atıldı. Buna göre yaptığı bir aBD askerinin insansız hava aracı ile Suriye'de çektiği görüntülerde gizemli bir cisim görünüyor. Yetkililer bu cismin UFO olduğunu iddia etti. 

Pentagon'un Tüm Alanlarda Anomali Çözüm Ofisi'nin (AARO) yöneticisi Dr. Sean Kirkpatrick, bu gizemli küre şeklindeki cismin ne olduğunu bilmediklerini söyledi. Kirkpatrick, "Sadece o videoya bakarak net bir tanı koymak imkansız olur" açıklamasında bulundu. 

Pentagon 'görülen varlığın herhangi bir tehdit unsuru' oluşturmadığını da belirtti. Şu an için video bir ekip tarafından inceleniyor.  Pentagon, bu durumun uzaylılarla henüz bir alakası olmadığının vurguladı.
Toplantıda AARO şimdiye kadar 'dünya dışı faaliyetlerle, dünya dışı teknolojiye ya da bilinen fizik yasalarına meydan okuyan nesnelere dair inandırıcı bir kanıt bulamadı" ifadelerine yer verdi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...