İstanbul'da yarın okullar tatil mi

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
İstanbul'da yarın okullar tatil mi

EĞİTİM Haberleri  / iHA

İstanbul'da kar yağışı, birçok ilçede başladı. Kar yağışının başlaması ile birlikte öğrenciler de okulların tatil edilmesini beklemeye başladı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, yarın İstanbul’da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini duyurdu.

Vali Şahin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Meteorolojik verilere göre ilimizde başlayan kar yağışının yarın da öğleden sonra etkisini arttırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.”


İstanbul'da yarın okullar tatil mi
İstanbul için yapılan kar yağışı uyarısından sonra öğrenciler İstanbul Valisi Vasip Şahin’e birbirinden ilginç tatil tweetleri atmaya başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü kar yağışı nedeniyle İstanbullulara uyarıda bulundu. Bazı uçak seferlerinin iptal edilmesinin ardından öğrenciler de gözlerini Vali Vasip Şahin’e çevirdi. Şahin’in Twitter hesabına tweetler atan öğrencilerden kimi şiirler yazdı kimi sevgisini dile getirdi. İşte birbirinden komik o tweetler:

“@vasipsahin kar yağıyo vasip amca okulları tatil edermisin donarız dışarıda

Dayan be valim dayan ha gayret, Yağarsa yağsın kopsun kıyamet, Madem ki kar kesin felaket, Şu okulları yarın tatil et. @vasipsahin

Bıyıgına gurban olduğum bi tatil yap ya ? @vasipsahin

@vasipsahin vasip amca yarın okullar tatil mi ? (istanbulda) :)

@vasipsahin yarın kar bekleniyo sana güveniyorum ödev yapmadım yakışıklı;);));

@vasipsahin vasip amca artık bir açıklama yap ona göre yatıcam

@vasipsahin tatil geliyormu VASSİP AMCCAA

Kar basladi , elektrik yok saatlerdir bi dusun bence @vasipsahin

@vasipsahin vasip amca yarın okullar tatilmi ona gör çantamı hazırlıcam

ben bu hayatta bi tatili bide vasip şahini severim @vasipsahin

Bak saat 8’den sonrasını ve önümüzdeki 2 günü fırtınalı kar yağışlı gösteriyor bence tatil yapmalısın @vasipsahin”
Milyonlarca öğrenci İstanbul Valisi Vasip Şahin'den İstanbul'da yarın okulların tatil olduğu yönünde açıklama yapmasını bekliyor. İstanbul Valiliği'nden henüz okullar tatil olduğu yönünde bir açıklama gelmedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...