Dersleri düzelt bisikleti kap

Düzenleyen:
Dersleri düzelt bisikleti kap

EĞİTİM Haberleri

Sağlık Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören öğrencilere çift bayram yaşatacak.

Gökhan Kaya ANKARA
Sağlıklı hayatın teşviki için hayata geçirilen ücretsiz bisiklet dağıtımı projesi çerçevesinde çocuk bayramında 65 bin öğrenciye ücretsiz bisiklet verilecek. İl millî eğitim müdürlükleri bisiklet verilecek olan öğrencileri bir bir tespit etmeye başladı. Bisiklet dağıtımı yapılacak öğrenciler, okul müdürü ile biri rehber öğretmen olmak üzere iki öğretmenden oluşan heyet tarafından  belirlenecek. Bu kapsamda bisiklet verilecek olan öğrencilerin belirlenmesinde belirli kriterler uygulanacak. Buna göre bisiklet verilecek öğrenciler; bisikleti olmayan, ailesi bisiklet alamayacak durumda olan, dersleri ve genel durumu itibarıyla örnek teşkil eden, sağlıkla ilgili öğrenci kulübünde veya faaliyetlerde yer alan öğrenciler arasından seçilecek. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...