Bu sezon 43 milyon turist 36 milyar dolar getirecek

Bu sezon 43 milyon turist 36 milyar dolar getirecek

Ekonomi Haberleri

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, turizm sezonunda 43 milyon turist ile 36 milyar dolarlık gelir hedefine yürüdüklerini söyledi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, turizm sezonunda 43 milyon turist ile 36 milyar dolarlık gelir hedefine yürüdüklerini söyledi. Türkiye'yi gezememenin ayıp, değerleri tanımamanın ise kayıp olacağını vurgulayan Ulusoy, yeni dönemde bir Anadolu açılımı içerisinde olduklarını dile getirdi. Ulusoy, şöyle devam etti: "Hayat Anadolu'da, Anadolu topraklarında. Evet bir Anadolu açılımı yapıyoruz. Çünkü biz Anadolu'ya açılmak, Anadolu'daki değerleri görmek istiyoruz ve bu değerleri de dünya insanına, dünya kültürüne sunmak arzusundayız. Bizim için ülkemizin 81 vilayetinin birbirinden farkı yoktur. Bunu böyle görüyoruz. 81 vilayet de bizim ülkemizin değeridir. Ülkemizin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirebilme adına açılımlara başlıyoruz." nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...