Roubini, Babacan'ı sordu

Roubini, Babacan'ı sordu

Ekonomi Haberleri

Ankara'da temaslarda bulunan Nouriel Roubini, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ekonomi yönetiminin nasıl şekilleneceğini sordu.

Kriz kahini olarak bilinen dünyaca ünlü ekonomist Nouriel Roubini, Ankara'da. Ankara'da ekonomi yönetiminin nabzını tutmaya gelen Roubini, dün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile bir araya geldi. Roubini, Hazine Müsteşar Yardımcısı Cavit Dağdaş ile görüştü. Roubini'nin Hazine'deki temaslarından önce adresi Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı oldu. TEPAV'da Roubini'ye Türkiye'nin ekonomik görünümü ve geleceğine ilişkin bir sunum yapıldı.

Roubini, ekonomik göstergelerden çok siyasi gelişmeler ve "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra ekonomi yönetimi nasıl şekillenecek?" sorusuna odaklandı. Roubini'nin, "Babacan'ın ekonominin başında olması güven unsuru ve çıpa, görevinden ayrılıp ayrılmayacağı önemli bir konu" dediği öğrenildi. Roubini'nin bugün de Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...