Türk savunma sanayi ürünleri görücüye çıktı

/ Kaynak: AA
Türk savunma sanayi ürünleri görücüye çıktı

Ekonomi Haberleri  / AA

12. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'15) Türk savunma sanayisinin geliştirdiği yeni ürün ve teknolojiler görücüye çıktı.

Türk savunma sanayisi şirket ve kurumları Milli Savunma Bakanlığı himaye ve desteğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) yönetim ve sorumluluğunda, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen IDEF'15'te bir araya geldi.


Fuarda tanklardan tabancalara, istihbarat veri tabanlarından, Jammer'lara kadar savunma teknoloji ve sistemleri alanında üretilen pek çok ürün ve hizmet, kamu ve özel sektör firmalarının standlarında ziyaretçilere sunuldu.


IDEF'15 fuarında farklı kullanıcı tercihleri için savunma gereçleri görücüye çıkarken, pembe, turuncu ve canlı renklerde üretilmiş tabancalar katılımcılardan ilgi gördü. Fuar alanında tank, mayın kapsülleri, tam otomatik ve yarı otomatik makinalı silahlar sergilenirken, bazı katılımcı firmalar ürünlerinin simülasyonunu da davetlilere sergiledi.


Kamu kurumlarının standlarında askeri personel ve sivil mühendislerden bilgi alan vatandaşlar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin teçhizatları hakkında bilgilendirildi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...