Et fiyatlarına yapılan indirim yeterli değil!

/ Kaynak: AA
Et fiyatlarına yapılan indirim yeterli değil!

Ekonomi Haberleri  / AA

TESK Genel Başkanı Palandöken, 'Et ve Süt Kurumu tarafından et fiyatlarında yapılan indirimi olumlu buluyoruz ama yeterli değil' dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Et ve Süt Kurumu (ESK) tarafından et fiyatlarında yapılan indirimi olumlu bulduklarını ancak yeterli olmadığını bildirdi.


Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, ESK tarafından yapılan yüzde 5'lik fiyat indirimini olumlu karşıladıklarını ifade ederken, bu indirimin yeterli olmadığını, Türkiye genelinde her ilde ESK satış mağazası bulunmadığı için bu indirimin et fiyatlarını etkilemediğini kaydetti.


Etlerin indirimli fiyattan kasaplara da satılması gerektiğini belirten Palandöken, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle fiyatların özellikle spekülatörler tarafından şişirildiğinin altını çizdi.


ESK tarafından yapılan karkas et ithalatının fiyatların istikrarı açısından olumlu olduğunu ifade eden Palandöken, alınan ithalat kararını desteklediklerini bildirdi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...