Kahve devinden Türkiye kararı

Kahve devinden Türkiye kararı

Ekonomi Haberleri

Starbucks, bir süre önce ABD'de resmen kahve satışına başladığını duyurmuştu. Türkiye Direktörü ise Türkiye'de satış olup olmayacağını açıkladı...

Starbucks Türkiye İş Birim Direktörü Tunç Tunaveli, her pazarın kendi dinamiklerini olduğunu belirterek, Türkiye'de alkol satışıyla ilgili bir uygulamaya başlamayacaklarını ifade etti.


ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, son beş yıldır gündemde olan içki servis etme programını ABD'de 24 noktada başlatacağını açıkladı. Bu noktada "Türkiye'de de alkol servisi yapılacak mı" sorusu akıllara geldi.


Dünya'nın haberine göre, Starbucks Türkiye İş Birim Direktörü Tunç Tunaveli, her pazarın kendi dinamiklerini olduğunu belirterek, Türkiye'de böyle bir uygulamaya başlamayacaklarını ifade etti.


'2015 EN FAZLA MAĞAZA AÇTIĞIMIZ  YIL OLACAK'    
Tunç Tunaveli, ülke pazarlarının dinamiklerine göre farklı stratejiler izlediklerine dikkat çekerken ABD'deki kararın da bu stratejiler kapsamında alındığını söyledi. Tunaveli, "Türkiye için şu an öyle bir planımız yok. Ülkeler tabi ki opere ettikleri pazarların önceliklerine göre farklı stratejiler alabiliyorlar. ABD ile AB'deki misafir profili çok farklı. AB'de bile kendi içinde farklı profiller çıkıyor. Bizim için öncelik değil" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...