İhlas Ev Aletleri, Çin Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

İhlas Ev Aletleri, Çin Fuarı'nda ürünlerini tanıttı

Ekonomi Haberleri

İhlas Ev Aletleri, Çin Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı. Fuarda, lansmanı yeni gerçekleştirilen Cebilon Unique Reverse Osmosis ürünü büyük ilgi gördü.

Müşterilerine güvenli, kaliteli ve hesaplı ev aletleri sunmayı ilke edinen İhlas Ev Aletleri, dünyanın en büyük fuarlarından Çin Canton Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı. 15–19 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenen fuarda, lansmanı yeni gerçekleştirilen Cebilon Unique Reverse Osmosis ürünü büyük ilgi gördü.

Bu yıl 4–9 Eylül tarihlerinde Almanya'nın Berlin şehrinde IFA 2015 Fuarı'nda ürünlerini sergileyen İhlas Ev Aletleri, 15–19 Ekim tarihleri arasında da dünyanın en büyük sanayi fuarlarından olan ve sektörün güçlü temsilcilerini bir araya toplayan Canton Fuarı'na katıldı.

1957 yılından bu yana Çin'in Guangzhou şehrinde yılda iki kez düzenlenen ve bu dönem 118. kez sektör temsilcilerini bir araya getiren Canton Fuarı, dünyanın en büyük katılım ve iş bağlantıları yapılan prestijli, büyük ölçekli ve kapsamlı uluslararası ticaret fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyor.

48 uluslararası ticaret organizasyonunun ortaklığı ile gerçekleştirilen fuarda, 23.599'u uluslararası olmak üzere 57.136 firma ürünlerini sergilerken, dünyanın dört bir yanından 200.612 kişi de ziyaretçi olarak bu ürünleri inceleme imkânına sahip oldu.

Aura Cebilion Unique Reverse Osmosis'e sektör temsilcilerinden tam not aldı

Geçtiğimiz ay Berlin'de düzenlenen IFA'da görücüye çıkan İhlas Ev Aletleri'nin yeni ürünü Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı, Canton Fuarı'nda da büyük ilgi gördü ve sektör temsilcilerinden tam not aldı.

2014 Design Turkey ödülünün de sahibi olan yeni su arıtma cihazına karşı gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Dr. Ömer Kamber, fuarın, katılımcı ve ziyaretçi profili açısından sektörün en iyi ve en güçlü fuarlarından olduğunu söyledi. Kamber “Dünyanın bir ucundan diğer ucuna, dünya çapında büyük ölçekli firmalara yeni ürünlerimizi tanıtmaya devam edeceğiz. Bu sebeple özellikle büyük uluslararası fuarlara katılmayı önemsiyoruz. Bu sene IFA'dan sonra Canton Fuarı'na da bu amaçla katıldık. Kasım ayında da su arıtma teknolojileri ihtisas fuarı olan Amsterdam Aquatech Fuarı'nda yerimizi alarak, geliştirdiğimiz cihazların farklı kıta ve ülkelerde ihracatını artırmayı hedefliyoruz” dedi.

1990 yılında üretime başlayan İhlas Ev Aletleri, kuruluşundan bu yana insan sağlığı ve temel ihtiyaçlarını esas alan, ev hayatını kolaylaştıran pek çok küçük ev aletlerini yaygın ve etkili bir biçimde tüketici ile buluşturdu. Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen İhlas Ev Aletleri, ürünlerinin ihracatı konusunda da önemli adımlar attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...