Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araplar Trabzon'a kendi şehirlerini kuracak

Araplar Trabzon'a kendi şehirlerini kuracak

Ekonomi Haberleri

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Körfezli yatırımcıların kentte bir Arap şehri kurmayı planladıklarını açıkladı. Özellikle doğa severlerin öncelikli tercihleri arasında yer alan Trabzon'un insanı, kültürü ve hayat şekli açısından Arap dünyası ile çok ortak yönü bulunduğunu söyledi.
 
Arap turistlerin son yıllarda gözdesi olan Trabzon'da bazı otellerde ve konaklama yerlerinde bir yıl süreli kiralamalara varan taleplerin söz konusu olduğunu belirten Vali Öz,  özellikle Körfez ülkelerinden ciddi yatırım ve emlak talepleri geldiğini, Körfez ülkelerinden gelen yatırımcıların Arap şehri kurmak için planlar yaptıklaırnı söyledi.
 
İklimi ve doğal güzellikleri sebebiyle son yıllarda Arap turistler için cazibe merkezi olan Trabzon, otel ve konut projesi hayata geçirmek isteyen Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...