İTO'dan, Kahraman'a tebrik

/ Kaynak: İHA
İTO'dan, Kahraman'a tebrik

Ekonomi Haberleri  / İHA

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na seçilen İsmail Kahraman'ı tebrik etti.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na (TBMM) seçilen İsmail Kahraman'ı tebrik etti. Yazılı yaptığı açıklamasında, milletin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na seçilen İsmail Kahraman'ı kutlayan ve örnek kişiliğiyle bu görevi layıkıyla gerçekleştireceğine yürekten inandığını söyleyen İTO Başkanı Çağlar, "Meclis Başkanı'nın öğrencilik yıllarından itibaren sivil toplum ve siyasetle içiçe olması, en önemlisi de birleştirici ve toparlayıcı karakteri TBMM çalışmalarına yansıyacak ve güç katacaktır" dedi. 

İTO Başkanı Çağlar sözlerini "Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı yeni yasama döneminin milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederim" şeklinde tamamladı. 

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...