Türkiye’nin yeni markasını dünyaya taşıyacak

Düzenleyen:
Türkiye’nin yeni markasını dünyaya taşıyacak

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları, “Discover the Potential-Turkey” tasarımlı uçağı ile Türkiye’nin potansiyelinin gökyüzünde keşfedilmesini sağlayacak.

Türk Hava Yolları, filosundaki TC-JRG tescilli Airbus A321 tipi uçağının gövdesine “Discover the Potential-Turkey (Potansiyeli Keşfet-Türkiye)” yazdırdı. Uçağın arkasına Türk motifleri ve “Turkey” markası kullanılarak tasarlanan slogan sayesinde uçağın ulaştığı farklı destinasyonlarda uluslararası yatırımcının dikkatini çekmesi ve Türkiye’ye yatırım noktasında davette bulunması hedefleniyor. Bundan 2 ay önce de yine THY uçağına “Invest in Turkey” mesajını yazdırarak yabancıları Türkiye’ye yatırıma davet ettiklerini hatırlatan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı, “Bu uçaklarımız sayesinde de uçuş sağladığımız çok sayıda farklı destinasyon üzerinden tüm dünyanın ilgisini Türkiye’ye yatırım yapmaya çekmek niyetinde ve gayretindeyiz. Türkiye’den dünyaya uzanan güçlü bir çağrı niteliğinde olan “Discover the Potential” yani “Gücü Keşfet”, uçağımızla tüm dünyayı dolaşacak ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek” dedi. Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi de THY ile iş birliğine değinerek, “Türkiye Markasıyla giydirdiğimiz uçaklarımız THY ile sadece insanları değil, Türkiye’yi dünyaya taşıyacak” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...