Hollanda’yı yatırım üssü yaptık

Düzenleyen:
Hollanda’yı  yatırım  üssü yaptık

Ekonomi Haberleri

Girişimciliği ve uluslararası yatırımları destekleyen Hollanda hükümeti, en büyüğünden KOBİ’sine kadar hemen hemen her sektörden dış yatırımcıya kucak açıyor.

Girişimciliği ve uluslararası yatırımları destekleyen Hollanda hükümeti, en büyüğünden KOBİ’sine kadar hemen hemen her sektörden dış yatırımcıya kucak açıyor.  35 yıldır 60 farklı ülkeden 3 bin 300’den fazla şirketin uluslararası faaliyetlerini başlatmasına ve geliştirmesine olanak sağlayan Hollanda Dış Yatırım Ajansı (NFIA), 2015 yılında 9 bin 300 kişiye istihdam oluşturdu. Şimdiye dek Türkiye’den de 130’un üzerinde şirketin Hollanda’da faaliyete geçmesine destek veren NFIA’nın 2015 global verilerine göre; Hollanda’ya geçtiğimiz yıl 1.76 milyar avro yatırım yapıldı ve 300’den fazla yabancı şirket yatırım için Hollanda’yı seçti. NFIA Ülke Müdürü Arife Karaosmanoğlu, hızlı büyüyen şirketler için Hollanda’nın bir sıçrama tahtası olarak görüldüğünü belirtti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...