Aris Grand Tower'da örnek daire ziyarete açıldı

Düzenleyen:
Aris Grand Tower'da örnek daire ziyarete açıldı

Ekonomi Haberleri

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden Beylikdüzü – Esenyurt aksında hayata geçirilen Aris Grand Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. 310 konutun yer aldığı projede 1+1 örnek daire tipi ziyaretçilerin beğenisine sunulurken projede ayrıca 18 ticari ünite yer alıyor.

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişiminin Esenyurt’ta yükselen Projesi, Aris Grand Tower’da örnek daireler ziyarete açıldı. Lüks ve özellikli detaylara sahip daireler bölgede yüksek yatırım potansiyeli sunarken, sağladığı prim avantajı ile konut alıcılarının dikkatini çekiyor. Çamoğlu Mimarlık’ın imzasının bulunduğu projede 310 konut ve 18 ticari ünite yer alırken proje, 110 milyon TL’lik yatırımla Esenyurt’un en değerli noktasında yükseliyor.
Sosyal donatılarıyla şehrin gözde projeleri arasında yerini alan ve cadde üzeri ticari üniteleriyle bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde yükselen Aris Grand Tower, yatırımcılara özellikli iş ve yaşam alanı sunuyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...