10 milyar $’lık havacılık fuarı Antalya’ya geliyor

Düzenleyen:
10 milyar $’lık havacılık  fuarı Antalya’ya geliyor

Ekonomi Haberleri

Farnborough International Limited’in (FIL) danışmanlığında, Türk hükümetinin destekleriyle ve Medyacity’nin ev sahipliğinde 25-28 Nisan 2018’de Antalya’da düzenlenecek olan EURASIA AIRSHOW ile Avrasya ekonomik alanında sivil, ticari ve askeri havacılık sektöründe 10 milyar dolarlık bir iş hacmi geliştirilmesi hedefleniyor.

Tüm dünyadan ticaret uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan EURASIA AIRSHOW’da havacılık sanayinin büyük aktörleri yer alacak. Fuar kapsamında binin üzerinde uluslararası katılımcı, 20 bin metrekarenin üzerinde stand alanı, 80’i aşkın uçağın sergilenmesi, 150’yi aşkın askeri ve sivil delegasyon katılımı, 100’ü aşkın ülkeden 20 bini aşkın ticari ziyaretçi bekleniyor. Türkiye’de ilk kez show’a dayalı bir havacılık fuarı düzenleneceği için askeri ve sivil havacılık markalarının uçuş kabiliyetlerini sergileyebilmeleri açısından yeterli altyapıya ve büyüklüğe sahip olması nedeniyle Antalya Havaalanı tercih edildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...