Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

500 Ar-Ge ve 500 Tasarım Merkezi için düğmeye basıldı

Düzenleyen:
500 Ar-Ge ve  500 Tasarım Merkezi için düğmeye basıldı

Ekonomi Haberleri

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), üyelerine Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurmalarına yönelik danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), üyelerine Ar-Ge ve Tasarım Merkezi kurmalarına yönelik danışmanlık hizmeti vermeye başladı. TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi “500 Ar-Ge ve 500 Tasarım Merkezi” hedefiyle yola çıktıklarını belirterek açılacak merkezlerle katma değerli ihracat hamlesinin hız kazanacağını söyledi. Büyükekşi’nin verdiği bilgilere göre danışmanlık hizmeti almak isteyen firmalar TİM’in web sayfasında bulunan “Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Yeterlilik Bilgi Formu”nu dolduracak. Başvuruda bulunacak firmalar arasından potansiyeli olan üyeler tespit edilerek, yol haritası oluşturulacak. TİM ayrıca Ar-Ge ve teknoloji odaklı firmalara mali, teknik ve hukuki alanlarda bütünleşik hizmetler sunacak.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...