Japonlar Beylikdüzü’nde kat kapattı

Düzenleyen:
Japonlar Beylikdüzü’nde  kat kapattı

Ekonomi Haberleri

Beylikdüzü’ndeki ‘Babacan Premium projesinin bir katını Japonlar’a satan Babacan Holding; Japonya, Filipinler, Singapur gibi Uzak Doğu ülkelerinde tanıtım atağı başlattı

Hükûmet, yabancılara vatandaşlık hakkının verilmesi de dâhil olmak üzere döviz girişinin önünü açmak için çeşitli uygulamaları devreye alırken, şirketler de potansiyel ülkelerde tanıtım atağına başladı. Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde hayata geçirdiği ve sıfır peşinat ile ayda 2.150 TL taksitle konut sahibi olma imkânı sunulan ‘Babacan Premium’dan Arap yatırımcılardan sonra Japonlar da bir katın tamamını satın aldı. Japonlar’ın Türkiye’de konut yatırımı yapmasının sevindirici olduğunu söyleyen Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, “Türkiye’den ev almak isteyen ancak bürokratik kısıtlamalardan dolayı beklemede kalan yabancı yatırımcılar harekete geçti. Biz daha çok Arap yatırımcıdan bir hamle beklerken Japonlar’dan gelen ilgi öngörülerimizin doğru olduğunu gösterdi. Babacan Premium’a yatırım yapmayı tercih eden Japon alıcılar, ilk etapta bir katı kapattılar. Babacan Port Royal’ ve ‘Babacan Palace’ projelerimize de bakıyorlar. Japon yatırımcıdaki bu potansiyel üzerine biz de yönümüzü Japonya, Filipinler, Singapur gibi Uzak Doğu ülkelerine çevirdik. Oralarda tanıtım faaliyetleri yürüterek projelerimizi daha geniş kitlelere duyuracağız” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...