İstMarina’da taksiti kira ödeyecek

Düzenleyen:
İstMarina’da taksiti  kira ödeyecek

Ekonomi Haberleri

Kartal’da yükselen İstMarina projesinde son 139 daire için kampanya başlatıldı. En düşük daire fiyatı 547 bin lira olarak belirlenirken, banka kredisi taksitleri yüzde 0,99 faiz oranıyla Ocak 2019’da başlıyor. Bir yılda 3 bin 100 lira olması beklenen kira getirisi ise taksitin yarısını karşılayacak.

Cabir Turğut 

DAP Yapı’nın Kartal’da hayata geçirdiği İstMarina projesinde kalan 139 daire için yeni bir kampanya başlatıldı. 31 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında en düşük daire fiyatı 547 bin lira olarak belirlenirken, yüzde 5’i peşin, yüzde 15’i bir yıl sonra, kalan kısmı ise yüzde 0,99 vade farkıyla Ocak 2019’dan itibaren 120 ayda ödeniyor. Bugünkü kira değeri 2 bin 700 lira olan dairelerden bir yıl sonra 3 bin 100 lira kira getirisi bekleniyor. Banka kredisi taksitleri 15 ay sonra başlarken, bir yıl sonraki kira getirisi banka taksitinin yaklaşık yüzde 50’sini karşılayabilecek.  Böylelikle proje, kira geliriyle kendi kendini 8 yılda amorti ediyor. İstMarina projesinde herkesin yararlanabileceği bir kampanyaya başlayacaklarını belirten DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Anadolu Yakası’nın en prestijli projesi İstMarina’nın, AVM etabında sona yaklaştık. Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. ‘Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina, Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası olacak. Acıbadem Hastanesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek. İstMarina AVM muhteşem manzarası, gurme restoranları ile başta bölge halkı olmak üzere İstanbulluların hatta turistlerin uğrak noktası hâline gelecek. Alışveriş merkezinden ziyade yaşam merkezi olabilecek özellikte bir proje geliştirdik. Ulusal ve uluslararası markaların hizmet vereceği İstMarina AVM’de ailelerin hoşça vakit geçireceği nitelikte bir konsept kurguladık” dedi. 
KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA
İstMarina için kaçırılmayacak bir kampanyaya başladıklarını ifade eden Yılmaz, sözlerini “Konut ve ticari ofisleri kapsayan bağımsız bölümlerde Emlak Konut GYO öncülüğünde düzenlenen kampanyaya biz de katıldık. Projenin tesliminden önce, yine prim sağlayacak şekilde, hem oturum hem de yatırımcılara bir fırsat daha sunuyoruz. İstanbul’a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için de DAP Yapı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. DAP Yapı olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz ödüller ve prim getirileri ile çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” şeklinde sürdürdü.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...