HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Promosyon Show İstanbul'a e-tedarikçi damga vurdu

Düzenleyen: /
'Promosyon Show İstanbul'a e-tedarikçi damga vurdu
Promosyon Sektörü, Promosyon Show İstanbul, E-tedarikçi, Haber

Ekonomi Haberleri

Promosyon sektörünün profesyonellerinin buluşma noktalarından Promosyon Show İstanbul-Kurumsal Pazarlama Reklam, Tanıtım & Malzemeleri Zirvesi'de Tedarikçi Reklam Promosyon LTD. ŞTİ. bugün de ziyaretçi akınına uğradı.

Promosyon sektörünün profesyonellerinin buluşma noktalarından Promosyon Show İstanbul-Kurumsal Pazarlama Reklam, Tanıtım & Malzemeleri Zirvesi'nde konuşan Tedarikçi Reklam Promosyon LTD. ŞTİ. sahibi Akın Demirkaya, firmalarının 2013 yılında promosyon sektöründe hizmet vermeye başladığını belirtti.Türkiye'de Tedarikçi Reklam Promosyon LTD. ŞTİ. yüksek teknoloji baskı sistemlerini tanıştıran öncü firmaların başında geldiğini belirten Demirkaya, ''2015 yılında firmamızın ortağı olduğu Türkiye’nin promosyon sektöründeki en büyük ultra viyole baskı tesisinin projesini oluşturmuş ve hayata geçirmiş durumdadır'' açıklamasında bulundu.

 

Günlük baskı kapasitelerinin 50.000 adet kalem olup sınırsız renk ve kaliteli baskı yaptıklarını belirten Demirkaya, ''Firmamız gerek imalat gerek ithalat gerekse iç piyasada üretimini yaptırarak promosyon ürün yelpazesinin geniş bir kısmını bünyesinde bulundurup siz sevgili meslektaşlarımıza ve müşterilerimize ister baskılı ister baskısız hizmet vermekten onur duyarız'' şeklinde konuştu. Müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda olduğunu belirten Demirkaya, ''Tedariğin tek noktadan halledilebilme açısından firmamız her geçen gün büyüyerek sizlere daha iyi hizmet verebilmek için gayret ve çaba içerisindedir. Değerli siparişlerinizi bekler, hayırlı işler dileriz'' şeklinde konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...