Kebapçıya pizza yedirdik

Kebapçıya pizza yedirdik

Ekonomi Haberleri

Türkiye’de satışı yapılan ürünlerin tamamına yakının Domino’s Pizza Türkiye ekibi tarafından geliştirildiğini anlatan Aslan Sargana, yurt dışına da ürün ihraç ettiklerini söyledi.

Kendi çalışanları tarafından geliştirilen ‘sufle’nin 70 ülkede satıldığını anlatan Sargana, “Sufleyi Türkiye’de en çok baklava ile ünlü kentimiz Gaziantep’te satıyoruz. Adana da kebabı ile ünlüdür ama buradadaki pizza satışlarımız ortalamanın yüzde 50 üzerinde. Aynı şekilde pidesiyle ünlü Bafra’da satışlarımız ortalamının yüzde 10 üzerinde. Bafra’da ürünlerini satmak için ilçeye gelen çiftçiler pizza yemeden dönmüyor” dedi.

Ekmek arası pizza geliyor

Aslan Saranga pizzayı ara öğün hâline getirmek istediklerini belirterek, “Ekmek Arası adında yeni bir pizza çıkardık. Sandviç sosisli, sucuklu ve kavurmalı olmak üzere üç çeşit olacak. Ekmek Arası Pizza bugün itibarıyla 7,90’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Sandviçlerle günün her saatindeki açlık anlarına dokunacak. Gün içerisinde ara öğünlerde, gece geç saatlerde, kahvaltıda, evde çocuklar için atıştırmalık saatinde, lezzetli ve doyurucu şeyler yemek ve yedirmek isteyenler için çözüm olacak” dedi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...