11 Ağustos dolar bugün ne kadar | dolar altın ve euro kaç TL oldu (Son dakika döviz alım-satım fiyatları)

Düzenleyen:
11 Ağustos dolar bugün ne kadar | dolar altın ve euro kaç TL oldu (Son dakika döviz alım-satım fiyatları)

EKONOMİ Haberleri

11 Ağustos dolar bugün ne kadar oldu, dolar, altın ve euro kaç TL ve son dakika anlık döviz alım-satım fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. ABD'den Türkiye'ye yönelik uygulanan skandal yaptırım kararının ardından ve çeşitli spekülasyonlarla yüksele dolar bugün ne kadar oldu, dolar altın ve euro kaç TL ile son dakika döviz alım-satım fiyatları burada yer alıyor.

Dolar, altın ve euro kaç lira, bugün dolar ne kadar oldu ve son dakika döviz alım-satım fiyatları son günlerde en çok merak edilen konulardan biri hâline geldi. ABD'nin PKK ve FETÖ terör örgütlerine yardımdan yargılanan ve en son ev hapsine çarptırılan sözde rahip yüzünden müttefikine yönelik yaptığı skandal kararların ardından spekülatif bir şekilde yükselişe geçen dolar, altın ve euronun 13 Ağustos günü ne kadar olduğu merak ediliyor. Öte yandan Merkez Bankası, bu sabah likidite yönetimine ilişkin alınan tedbirler ile ilgili açıklama yaptı. Bankalara ihtiyaç duydukları tüm likiditenin sağlanacağı belirtildi. Ayrıca dün akşam Piyasalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada döviz mevduatlarına el koyma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve aksiyon planının olduğunu belirtti.

11 Ağustos dolar, altın ve euro alım satım fiyatları ne kadar?

11 Ağustos anlık dolar fiyatı 6,8328, euro 7,7880, ve altının ons fiyatı ise 1.208,24 TL olarak işlem görüyor. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...