Millî ve tabiat parkları ziyaretçilere açılıyor

Millî ve tabiat  parkları ziyaretçilere açılıyor

EKONOMİ Haberleri

Koronavirüs sebebiyle ziyarete kapatılan millî ve tabiat parkları 1 Haziran itibarıyla yeniden açılıyor.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Covid-19 ile mücadele doğrultusunda ziyarete kapatılan koruma altındaki alanların yeniden hizmete açılmasıyla ilgili Doğa Koruma ve Millî Parklar Genel Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi. Pakdemirli “Koruma altındaki bu alanlarımız özellikle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlarımız için cazibe merkezi konumunda. Bu alanlar havası, suyu, tarihî ve tabii güzelliklerinin yanı sıra eğlenme, dinlenme ve boş zamanların değerlendirilmesine de imkân sağlayacak. Bu kapsamda 44 millî park ve 249 tabiat parkı yeniden ziyarete açılacak" dedi.

HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİN
Tesislerin bakım ve temizliği için gerekli hazırlıkların yapıldığını aktaran Pakdemirli, ziyaretlerde maske takılması ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi konusunda herkesi uyardı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...