TOKİ taksitlerine online takip

TOKİ taksitlerine online takip

EMLAK Haberleri

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, konut ya da işyeri alan ve taksitleri devam eden vatandaşların, taksit ödemeleri ile güncel borç bakiyelerini internet üzerinden takip edebileceklerini açıkladı.

M. Ergün Turan, "Vatandaşlarımız TOKİ'ye ve ilgili bankalara başvurmadan, ödemelerini İdaremizin web sayfasından güncel bir şekilde görebilecekler" dedi. 'TOKİ Faaliyetleri Yönetim Sistemi' çalışmaları çerçevesinde oluşturulan 'TOKİ Online Taksit Sorgulama' sistemine Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası ile erişim sağlanıyor. TC Kimlik No'nun sisteme girilmesinin ardından taksit ödemelerinin gerçekleştiği ilgili bankalarda kayıtlı cep telefonuna gelen şifre ile sisteme giriş yapılabiliyor. Sistemde, Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığı ile satışı gerçekleştirilen konutlar için sorgulama yapılabiliyor. 

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...