TOKİ’den 700 TL taksitle konut

Düzenleyen:
TOKİ’den 700 TL taksitle konut

EMLAK Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından İstanbul Silivri’de dar ve orta gelirli vatandaşlara yönelik satışa sunulan bin 356 konutun başvuruları 29 Haziran Cuma günü sona eriyor.

Başvurularını yapmayan vatandaşların 29 Haziran Cuma gününe kadar müracaatlarını ilgili bankaya yapmaları gerektiğini belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Silivri’de satışa sunduğumuz bin 356 konutumuzun en düşük konut fiyatı 198 bin TL ve en düşük taksit tutarı 700 TL’den başlıyor. Konutlarımıza şu ana kadar yaklaşık 10 bin başvuru yapıldı. Vatandaşlarımızın cuma gününe kadar müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Bu tarihten sonra başvuru alınmayacaktır” dedi.  934 konutun alt gelir grubu, 422 konutun ise orta gelir grubunda bulunan vatandaşlara yönelik satışa sunulduğunu ifade eden Turan “Amacımız hiç konut sahibi olmayan vatandaşlarımızı ev sahibi yapmaktır. Özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olabilmelerini istiyoruz. Alt gelir grubunda başvuru yapacak vatandaşlarımız bin TL, orta gelir grubunda başvuru yapacak vatandaşlarımız ise 2 bin TL başvuru bedeli müracaatlarını gerçekleştirebilir” diye konuştu. Projede kura çekimi ise 11-12 Temmuz tarihlerinde noter huzurunda yapılacak. Kurada konut çıkmayanlara paraları iade edilecek.  

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...