Kocaeli Naturalm Çiftlik Evleri fiyat listesi belli oldu

Kocaeli Naturalm Çiftlik Evleri fiyat listesi belli oldu

EMLAK Haberleri

Kocaeli Karamürsel bölgesinde ALM İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor

Kocaeli Karamürsel bölgesinde ALM İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. nbsp;Kocaeli Karamürsel bölgesinde ALM İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor. Geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken projede ilk etapta yaşam başladı. İkinci etap kapsamında satışların sürdüğü projenin tamamında hayat 2014 yılının yaz aylarında başlamış olacak. İstanbul'a yakın konumuyla dikkat çeken Naturalm Çiftlik Evleri'nde A, B ve C tipi konutlar yer alıyor. Projede A tipi konutlar 800 metrekare bahçe üzerinde 240 metrekare 5+1, B tipi konutlar 600 metrekare bahçe üzerinde 154 metrekare 4+1 ve C tipi konutlar 400 metrekare bahçe üzerinde 104 metrekare 3+1 şeklinde tasarlandı. 3+1 dairelerin 210 bin lira, 4+1 dairelerin 280 bin lira ve 5+1 dairelerin 370 bin lira olarak belirlendiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde bahçe düzenlemesi, peyzaj, bakım, meyve ağacı temini, kafeterya hizmetleri, rezervasyonlu toplantı organizasyonları, restoran gibi birçok hizmet sunuluyor. Proje kapsamında tüm sosyal olanaklar yer alıyor. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...