TOKİ'den 42 ilde yeni konut fırsatı! İstanbul ve Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere müjde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOKİ'den 42 ilde yeni konut fırsatı! İstanbul ve Ankara'da ev sahibi olmak isteyenlere müjde

EMLAK Haberleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev sahibi olmak isteyenler için yeni konut fırsatını açıkladı. TOKİ, İstanbul ve Ankara başta olmak 42 ilde konutu satışa sunacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ev sahibi olma hayali kuran binlerce vatandaş için yeni fırtsatı açıkladı. Taksitle kira öder gibi ev sahibi olma imkanı veren TOKİ, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 42 ilde konut satacağını duyurdu.

42 İLDE EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre TOKİ tarafından 42 ilde 182 konut satışa sunuldu. Açık artırma usulü ile satılacak olan konutlar için ihale 1 Ağustos günü saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek.

KİRA ÖDER GİBİ KONUT SATIN ALINABİLECEK

Konut sahibi olmak isteyenler aynı zamanda internetten teklif verilebilecek. Başvurular için teminat bedelleri kamu bankalarının tüm şubelerinden yatırılabilecek.

TOKİ'nin yüzde 25 peşinat, 120 ay vade imkanı ile konut satacağı 42 il şu şekilde:

Alıcılar, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Niğde, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yozgat ve Zonguldak.

TOKİ konut kampanyası için ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...