Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hâlâ milletin verdiği mesajı alamamışlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hâlâ milletin verdiği mesajı alamamışlar

GÜNDEM Haberleri

"10 Ağustos'ta 14 parti koalisyonuyla karşıma çıkmışlardı. Milletimiz güzel bir ders verdi. Şimdi yine eski Türkiye koalisyonunu kurmaya çalışıyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'daki Beşyol Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde önemli mesajlar verdi. Başbakanlığı döneminde şehre ve Türkiye'ye yapılan yatırımlardan bahseden Erdoğan, "Lafla peynir gemisi yürümez. Biz hizmet için yola çıktık. Bugünlere yaptığımız eserlerin üzerinde yükselerek geldik. Şimdi önümüzde 2023 hedeflerimiz var" dedi. Muhalefetin seçim vaatlerini eleştiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Ben partilerin projelerinde Türkiye'nin bütün kazanımlarının üzerine ne koyacaklarını görmek istiyorum. Çoğunun vaatleri benzer. Anladığım kadarıyla 10 Ağustos'ta yaptıkları ittifakın etkisinden hâlâ çıkamamışlar. Şimdi yine eski Türkiye koalisyonunu kurmaya çalışıyorlar. Hatırlıyorsunuz değil mi eski Türkiye'yi? Gençler o günleri bilmez. Şöyle 1-2 örnekle eski Türkiye'yi anlatayım. Hastalandığınızda ne yapıyorlardı biliyor musunuz? İzlediniz mi televizyonlarda? Ama şimdi aile doktorunuza gidiyorsunuz. Zamanın SSK Genel Müdürü de işte malum. Şu anda muhalefetin başında. Şimdi de asgari ücrette bir açık artırma başladı. Birisi 'bin', öbürü 'bin 400' diyor, diğeri '5 bin' diyor. Herhalde oyları 'asgari ücret 5 bin' diye alacaktır. Siyaset dürüstlük ister. Bunlar asgari ücretin ne anlama geldiğini de bilmiyor. nbsp;
Anadolu'yu dolaşıyorum. Diyorum ki 'belediye, vali, buraların hepsini ziyaret etmek cumhurbaşkanı olarak benim bir nezaket kuralımdır, yapmam gerekir.' Şu parti, bu parti diye ayırt da etmiyorum. Son Siirt, Mardin, Diyarbakır, Batman... Buraları ziyaret etim. Buralardakiler herhalde Kandil'den talimat almışlar ki önce 'geleceğiz' dediler sonra gelemediler. Onlar, devlet protokolüne saygı göstermezse milletin bana vermiş olduğu yetkiye ben ihanet edemem. 'Ziyaret edemem' dedim ve gitmedim." TEKİRDAĞ İHA


42 AYRI YATIRIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ'da 42 ayrı eserin açılışını gerçekleştirdi. Yatırımların şehre kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik eden Erdoğan, açılış öncesi, CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Vali Enver Salihoğlu'nu ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...