Deniz kirliliği, tatilcileri isyan ettirdi

/ Kaynak: İHA
Deniz kirliliği, tatilcileri isyan ettirdi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 1803 konutlu Orjan tatil sitesindeki deniz kirliliği yazlıkçıların tepkisine sebep oldu.

Burhaniye de, derelerden gelen kirliliğin denizi girilmez hale getirdiği Orjan tatil sitesinde oturan vatandaşlar kirliliğe tepki gösterdi. Üyücek deresine, bırakılan atıklar denizi kirletirken, yazlıkçılar denizin girilmez hale geldiğini anlattı. Orjan sahilinde toplanan vatandaşlar, kirliliğe tepki gösterdi. Kirliliği çok yadırgadığını anlatan Bülent Yılmaz, "Körfez de gençlik olarak ben bu sahillerin bu şekilde almasını çok yadırgıyorum. İnsanların burada denize girmesi mümkün değil. Herkes bu taşın altına elini sokuyor. Fakat belediyelerin bunlar da bir yaptırımı olmuyor. Bu alanda belediyelerden yardım bekliyoruz" dedi.


Kaya ise "1803 konutlu Orjan sitesi, her iki tarafında bulunan derelerin denizi kirletmesinden dolayı son derece şikayetçidir ve rahatsızdır. Dereler insafsızca kirletilmekte ve Havran ile Burhaniye ilçelerinin atıklarını denize taşımaktadır. Çözüm bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...