Vali Topaca'dan 'Altın Klozet' iddiasına cevap: Tazminat alıp okula tuvalet yaptıracağım

Vali Topaca'dan 'Altın Klozet' iddiasına cevap: Tazminat alıp okula tuvalet yaptıracağım

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli Valiliği görevinde bulunduğu dönemde makam tuvaletini altın kaplattığı öne sürülen Hatay Valisi Ercan Topaca, iddiaları sert bir dille yalanladı.

Ebru Karatosun ANKARA
Gazetemize konuşan Vali Topaca, söylentilerin hükümeti yıpratmak maksadıyla çıkarıldığını ifade etti. Söz konusu tadilatın 2011 yılında yapıldığını söyleyen Topaca, nbsp;"Sadece vali makamı değil, özel kalem, özel kalem büroları, koridorlar ve merdivenler de dahil olmak bütün kat tadilattan geçirildi. Burada o bahsi geçen peçetelik, havlu askılığı, çöp sepeti gibi, altın kaplama diye kamuoyuna anlatılan parçalar tamamıyla altın sarısı renkli krom malzeme" diye konuştu. Maliyetin iddia edildiği gibi 752 bin lira olmadığını, 2-3 bin lira olduğunu vurgulayan Topaca, "Yapılan haberler için tazminat davası açacağım. Şayet kazanırsam, parayla Kocaeli'nde bir okulun tuvaletini yaptıracağım" dedi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...