Benzinliği havaya uçuracaklardı

Benzinliği havaya uçuracaklardı

GÜNDEM Haberleri

Siirt'te bir grup yüzü maskeli gösterici Siirt-Kurtalan karayolu üzerinde bir benzin istasyonuna molotof kokteyli attı

Siirt'te bir grup yüzü maskeli gösterici Siirt-Kurtalan karayolu üzerinde bir benzin istasyonuna molotof kokteyli attı, yangını söndürmeye çalışan polis aracına da uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.


Edinilen bilgilere göre, saat 23,00 sularında Kooperatif Mahallesi Siirt-Kurtalan karayolu üzerinde yüzü maskeli bir grup, bir akaryakıt istasyonuna molotof kokteyli attı. Akaryakıt istasyonu yakınlarında akrep denilen araçla güvenlik önlemi alan polis, kısa sürede yangına müdahale ederek olası bir faciayı son anda engellerken, yangın söndürme sırasında polis aracına uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisin de karşılık vermesi üzerine kısa süreli bir çatışma meydana geldi. Olayda herhangi bir yaralanma meydana gelmedi. Daha sonra akrep araçlarıyla bölgeye sevk edilen çok sayıda Polis, kenar mahallelere dağılan göstericilerin bulunması için operasyon yaptı.


Şehrin birçok noktasında gerginlik devam ederken polis ekipleri, Siirt-Aydınlar, Siirt Kurtalan Karayolu üzerinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Ayrıca şüphelenilen araçlar durdurularak arama yapıldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...