Patates yüzünden kadını öldürmüş

/ Kaynak: İHA
Patates yüzünden kadını öldürmüş

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir kadını pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı, "Pişman değilim bir kamyon patates verdim bana sahte dolar verdiler" dedi

Edinilen bilgiye göre olay, 12 Ağustos 2015 günü Seyhan ilçesine bağlı Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, meyve-sebze alım satım işleri yapan Turan Fidan (38), daha önceden tanıdığı Remziye Tüdeş (45) ve Selahattin K.'ye (55) bir kamyon patates verdi. Remziye Tüdeş ve Selahattin K. patatesin 45 bin liralık ücretine karşılık çek verdi. Ancak çek karşılıksız çıktı. Bunun üzerine sevgililer Turan Fidan'a 45 bin lira tutarında dolar verdi.


Turan Fidan doları bozdurmaya götürdüğünde sahte olduğunu öğrendi. Bu nedenle parasını almak için mücadele etmeye başladı. Ancak bir türlü parasını almayı başaramadı. Fidan, son olarak dün Tüdeş ve Selahattin K ile ile Barış Parkı yanında buluştu. Burada parasını yine alamayan Fidan sinirlenince kavga çıktı. Bu sırada otomobilde bulunan pompalı tüfeği alan Fidan, kadını kafasından vurdu. Remziye Tüdeş, olay yerine hayatını kaybederken Selahattin K. hemen olay yerinden kaçtı. Fidan da otomobile binip olay yerinden uzaklaştı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis, kadının öldüğünü belirleyerek katil zanlısının peşine düştü. Polis, kısa sürede zanlıyı bir caminin tuvaletinde yakaladı. Emniyete getirilen zanlının sorgusu bugün tamamladı. Bu arada polis, Selahattin K.'nin de ifadesini aldı. Remziye Tüdeş'in ailesine haber verildi. Tüdeş'in ailesinin katil zanlısından şikayetçi olmayarak "cezasını devlet versin" dediği öğrenildi.


Katil zanlısı Turan Fidan, ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlı basın mensuplarına "Pişman değilim, benim hem paramı vermediler hem de bana işkence yaptılar. Ben onlara bir kamyon patates sattım bana sahte dolar verdiler. Bu olaylar patates için oldu" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...