Valilikten öldürülen kadın terörist açıklaması!

Valilikten öldürülen kadın terörist açıklaması!

GÜNDEM Haberleri

Muş Valiliği, ölü ele geçirilen bir kadın PKK'lıya ait çıplak fotoğrafın sosyal medyada yayınlanmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Muş Valiliği, Varto ilçesinde güvenlik güçleri tarafından nbsp;öldürülen kadın teröristin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlayan kişiler nbsp;hakkında soruşturma başlattı. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 10 Ağustos 2015'te Varto ilçesi nbsp;kırsalında güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen terör örgütü PKK nbsp;mensubu kadına ait bazı görüntülerin, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandığının nbsp;tespit edildiği belirtildi. Çekilen görüntülerin, kamuoyu ve valilikçe kabul edilemeyecek şekilde nbsp;olduğu vurgulanan açıklamada, "Bu görüntüleri çeken, yayınlayan ve sosyal medyaya nbsp;servis eden kişi veya kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır" nbsp;ifadesine yer verildi. Varto'da, 10 Ağustos'ta, eylem hazırlığındaki terör örgütü PKK nbsp;mensuplarıyla çıkan çatışmada bir terörist öldürülmüştü. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...