Uzman çavuşun durumu iyiye gidiyor

/ Kaynak: İHA
Uzman çavuşun durumu iyiye gidiyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muş'un Varto ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Ertuğrul Demir'in durumunun iyi olduğu bildirildi.

Muş ili Varto ilçesinde görevi esnasında PKK'lı teröristlerin ateş açması sonucu karnına 3 kurşun isabet ederek yaralanan Afyonkarahisar'ın Çıkrık beldesinden Uzman Çavuş Ertuğrul Demir'in durumu iyiye gidiyor. Konuyla ilgili olarak bilgi veren Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, "4 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu Çıkrık Kasabası nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Ertuğrul Demir kardeşimiz yaralanmıştı. Uzman çavuşumuzun karnına 3 kurşun isabet ederken, 1 kurşun ise belindeki tabancaya isabet etmiştir. Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Gazimizin şu an durumu iyiye gitmektedir" dedi.
Yaralı Gazi Ertuğrul Demir'in sağlık durumu her geçen gün iyiye giderken, yoğun bakımdan çıkarıldığı öğrenildi. Gazinin ilk ziyaretçileri ise anne ve babası oldu. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...