Markete molotoflu saldırı

Markete molotoflu saldırı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da çöp konteynerlerini devirip yola barikat kuran yüzleri maskeli grup, bir markete molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı.

Trafiğe kapanan yol, polislerin müdahalesiyle açılırken markette hasar oluştu. Merkez Haliliye İlçesi'ne bağlı Süleymaniye Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan yüzleri maskeli bir grup, çöp konteynerlerini devirip lastik ve tahtalarla barikat kurarak Açıksu Caddesi'ni trafiğe kapattı. Kalabalık, ellerindeki molotof ve taşlarla cadde üzerindeki bir markete saldırı düzenledi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisleri gören gruptakiler ara sokaklara dağılırken, yola kurulan barikat TOMA'lar tarafından temizlendi. Gruptakilerin saldırısı sonucunda camları kırılan markette hasar oluşurken, polis çevrede olası toplanmaya karşı güvenlik önlemleri aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...