HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır'da 1 terörist ölü ele geçirildi

Kaynak: İHA
Diyarbakır'da 1 terörist ölü ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde YDG-H üyeleriyle polis arasında silahlı çatışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesine bağlı Hasırlı Mahallesi'nde dün gece polis ve YDG-H üyeleri arasında çatışma çıktı. Gece geç saatlerde başlayan çatışma sabaha kadar sürdü. Çatışmada birçok ev ve iş yerine kurşun isabet ettiği görüldü. Bir aracın yandığı, birçok evin ve iş yerinin hasar gördüğü çatışmada üzerinde Suriye kimliği bulunan 1 terörist ölü olarak ele geçirildi. Çatışmada 4 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kim tarafından ateş edildiği bilinmeyen bir kurşun Yunus Ö. (9) isimli çocuğun kafasını sıyırarak duvarı deldi. Yaralıların çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.
Sabah saatlerine kadar devam eden çatışma sonrasında HDP Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel'in de aralarında bulunduğu HDP ve DBP il yöneticileri olay yerinde incelemelerde bulundu.
POLİS HENDEKLERİ KAPATTI nbsp;
YDG-H üyelerinin güvenlik güçlerinin mahallelere girmesini önlemek için iş makineleri ile kazdığı hendekler polis ekipleri tarafından kapatıldı. YDG-H üyelerinin birçok ara sokağa giriş çıkışları engellemek için hendek kazdığı görüldü. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...