Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Şehitlerimizi uğurluyoruz

GÜNDEM Haberleri

Iğdır'da şehit olan 13 polis memuru için İçişleri Bakanı Altınok'un katılımıyla Iğdır Havalimanı'nda tören düzenlendi

Iğdır'daki Dilucu Sınır Kapısı'nda çalışan memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda, şehit olan 13 polis memuru için Iğdır'da tören gerçekleştirildi.
Şehitlerin naaşı, Aralık ilçesinden ambulanslarla ve askeri helikopterle törenin düzenleneceği Iğdır Havalimanı'na getirildi.
İçişleri Bakanı Selami Altınok'un da katıldığı törende, şehitlerin naaşı duaların edilmesinin ardından, polis mangasınca omuzlarda taşınarak, askeri uçaklara alındı. Şehit polis memurlarının eşleri ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit yakınlarını kadın polisler ve sağlık ekipleri teskin etmeye çalıştı.
http://haber.tg.com.tr/imagedownload.aspx?id=15492018&cropX=20&cropY=24&cropW=690&cropH=380&imgW=800&imgH=558
Törenin ardından şehitlerden Başkomiser Mehmet Parlak, Yalçın Palit ve İbrahim Derindere'nin naaşı Adana'ya, Başkomiser Yusuf Yelkenci, polis memurları Fehmi Şahin, Ali Koç, Burak Zor, Yaşar Doğancay, Hasan Eser, Adem Can Kurtaran, Nebi Gündoğan ve Bekir Serhat Kaya'nın naaşı askeri uçakla Ankara'ya, Haluk Varlı'nın naaşı ise askeri helikopterle Van'a gönderildi.
Törene, Iğdır Valisi Davut Haner, İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, şehit yakınları ve polis memurları katıldı.
http://haber.tg.com.tr/imagedownload.aspx?id=15492016&cropX=0&cropY=40&cropW=690&cropH=380&imgW=800&imgH=534

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...