Şemdinli'de teröristler teslim oldu!

Şemdinli'de teröristler teslim oldu!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari Şemdinli ilçesinde 2 teröristin, Derecik Jandarma Karakol Komutanlığı unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim olduğu bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) günlük faaliyetleri ve önemli yurtiçi olaylara ilişkin bilgi verildi.
Buna göre, Bingöl'ün Ağaçyolu köyüne gelen 3 teröristin, yaralı bir teröristin tedavisini yaptırmak için köyün muhtarına ambulans çağırttığı belirtildi. Teröristlerin, 112 Acil Servis ambulansını ve içerisindeki 3 personeli gasbederek, Ortaçanak istikametine uzaklaştığı, saat 23.30'da ise alıkonulan personel ve ambulansın serbest bırakıldığı bildirildi.
Erzurum'un Tekman Yiğitler Mahallesi'nde 1, Muş'un Varto İçmeler köyü ile Ölçekli köyünde ise 2'şer olmak üzere toplam 5 GSM baz istasyonu kullanılamaz hale getirildi.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Tekeli bölgesinde 2 Eylül'de gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen 7 teröristin cesedi arazide bulunarak, Şemdinli Devlet Hastanesi'ne getirildi.
Şemdinli'de 2 terörist de Derecik Jandarma Karakol Komutanlığı unsurlarına silahsız ve teçhizatsız teslim oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...