Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari Valiliği'nden açıklama

/ Kaynak: İHA
Hakkari Valiliği'nden açıklama

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Polis aracının geçişi sırasında mayın patlatılması sonucu 2 polisin şehit olduğu, 2 polisin yaralandığı ve 1 mahkumun hayatını kaybettiği açıklandı.

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, “15 Eylül 2015 günü Yüksekova Adliyesi tarafından tutuklanan hükümlü A.K. isimli şahsın Hakkâri Kapalı Cezaevi'ne nakledilmesi amacıyla Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce görevlendirilen 2 zırhlı aracın ilimiz Hakkâri-Van karayolunun 35. kilometresi civarında bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yol kenarına yerleştirilen mayının saat 17.30 sıralarında zırhlı araçların geçişi esnasında patlatılması neticesi 2 polis memurumuz şehit olurken, 2 polis memurumuz yaralanırken, hükümlü A.K. ise vefat etmiştir. Saldırının ardından yaralılarımız ivedi şekilde Hakkâri Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken bölgeye takviye kuvvet gönderilmiş olup, bölücü terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon devam etmektedir. Şehitlerimize ve vatandaşımıza Allah'tan rahmet, şehitlerimizin ve vatandaşımızın değerli ailelerine ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Aziz milletimizin başı sağolsun” denildi. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...