Diyarbakır'da teröristler polisle çatıştı

Diyarbakır'da teröristler polisle çatıştı

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır sokaklarında kurulan barikatları kaldırmaya gelen polislere bomba ve uzun namlulu silahlarla saldıran teröristler ile çatışma yaşandı.

Diyarbakır Valiliği'nce, iki kez sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde düzenlenen operasyonlarda büyük darbe vurulan teröristler eylemlerini Bağlar ilçesine kaydırdı.

Son üç gündür şiddetli çatışmalar yaşanan ilçenin Kaynartepe Mahallesi'nde dün gece yaşanan çatışmaların ardından bir araya gelen gruplar, sokaklardaki parke taşlarını sökerek barikatlar kurdu. Bugün öğlen saatlerinde mahalleye özel harekat polisleri ve dozerlerle düzenlenen operasyonda birçok barikat kaldırıldı.

Teröristler havanın kararması ile birlikte yeniden barikatlar kurunca Kaynartepe Mahallesi'ni çevreleyen Nükhet Coşkun Akyol, Gürsel ve Koşuyolu caddelerinde sokak çıkışlarını kapatan polis, zırhlı araçlarla mahalleye girdi.

Sokaklarda gizlenen teröristler, bu sırada polise ses bombaları ve uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi ile çıkan çatışmalar, mahallenin Koşuyolu Caddesi'ne bakan bölümünde yoğunlaştı.

Bağlar'da çatışmalar sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...