Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 şehidin kanı yerde kalmadı

2 şehidin kanı yerde kalmadı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da polis memurları Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey'i şehit eden 5 kişi yakalandı.

Şanlıurfa'da 28 Ağustos günü AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı'na bomba atılmış; Balıklıgöl Devlet Hastanesi çıkışındaki saldırıda ise polis memurları Tanju Sakarya ve Fatih Kılbey şehit edilmişti. Saldırıları gerçekleştiren 6 PKK'lı yakayı ele vermişti. Yapılan çalışmalarda F.Y., M.T., T.Y., H.D. ile 2 polisi şehit eden Erdal Daghan gözaltına alındı. Kendisini Suriyeli olarak tanıtan Daghan, sorgulamasında suçunu itiraf etti. Evi aranan DBP Eyyübiye ilçe Başkanı Hasan D.'ye ulaşılamadı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, “Hangi deliğe girerlerse girsinler bulup çıkaracağız” dedi. 
4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Bingöl'de de kent merkezi yakınlarında yol kesen teröristlerden 4'ü öldürüldü. Vali Yavuz Selim Köşger, etkisiz hale getirilen teröristlerin, İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker'e yönelik suikast eyleminin failleri olduğunu bildirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...