Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır'da polis merkezine bombalı saldırı

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da polis merkezine bombalı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Bağlar Polis Merkezi'ne terör örgütü mensuplarınca iki adet el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi

 Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde polis karakoluna el yapımı bomba ve molotof kokteylleri ile saldırı düzenlendi. Can kaybının olmadığı saldırıda yangın çıktı. Yangında, 6 kişi zehirlendi. 

Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi'nde bulunan Bağlar Polis Merkezi'ne bir grup terörist tarafından el yapımı bomba ve molotof kokteylleri ile saldırı düzenlendi. Saldırıda, bombanın jeneratöre isabet etmesi üzerine yangın çıktı. Bir anda karakolu saran yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yangın yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından söndürüldü. Yangında, karakolun içerisinde bulunan ve aralarında işlem yapmak için gelen vatandaşların da bulunduğu 6 kişi zehirlendi. Zehirlenen vatandaşlardan 3'ü Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 2'si Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kişi ise Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Öte yandan, olay nedeniyle bölgeye çok sayıda zırhlı araçlarla polis ekipleri de sevk edildi. Bölgede operasyon başlatan ekipler, uzun namlulu silahlarla sokak aralarına girerek, teröristleri aradı. Bölgeden yer yer çatışma sesleri yükseldi. 

Bölgede operasyon sürüyor. 

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...