DİSK'ten polise skandal suçlama

DİSK'ten polise skandal suçlama

GÜNDEM Haberleri

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu skandal bir açıklama yaptı. Çerkezoğlu, "Doğrudan polis tarafından yapılan bir saldırıdır bu, çok açık" dedi.

Ankara Tren Garı kavşağında patlama sesi duyuldu. Çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildiriliyor. Patlama KESK , DİSK , TMMOB ve TTB'nin düzenlediği "Barış Mitingi"ne giden grubun bulunduğu bölgede meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre iki ya da üç kez patlama yaşandı. Polisten henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
Bölgede bulunan DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu'ndan ilk açıklama: Kortejler toplanırken 2 büyük patlama oldu. Müthiş bir coşku vardı burada. Ama görüyoruz ki buna tahammül edemeyenler engellemeye çalışıyor. Ses bombası olduğu söylendi ama yaralılarımız var. Doğrudan polis tarafından yapılan bir saldırıdır bu, çok açık.

Kaynak:YeniŞafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...