Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli Valiliği'nden operasyon açıklaması

Tunceli Valiliği'nden operasyon açıklaması

GÜNDEM Haberleri

Tunceli Valiliği'nden terör örgütü PKK'ya yapılan geniş çaplı operasyonlarla ilgili açıklama yapıldı.

Tunceli Valiliği'nden yapılan açıklamada, "15.10.2015 günü güvenlik güçlerince başlatılan operasyonda, ilimiz merkez Alacık köyü-Doğancık Mahallesi'nde BTÖ tarafından yaptırılan ve aynı zamanda toplanma yeri olarak kullanılan terörist mezarlığının etrafında bulunan yapılar ile örgüt mensuplarınca bölgeye yerleştirilmiş olan EYP'ler (El Yapımı Patlayıcılar) imha edilmiş, operasyon esnasında mezarların doğal yapısına hiçbir şekilde zarar verilmemiştir" denildi. 

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “15.10.2015 günü güvenlik güçlerince başlatılan operasyonda, ilimiz merkez Alacık köyü-Doğancık Mahallesi'nde BTÖ tarafından yaptırılan ve aynı zamanda toplanma yeri olarak kullanılan terörist mezarlığının etrafında bulunan yapılar ile örgüt mensuplarınca bölgeye yerleştirilmiş olan EYP'ler (El Yapımı Patlayıcılar) imha edilmiş, operasyon esnasında mezarların doğal yapısına hiçbir şekilde zarar verilmemiştir. Tunceli-Pülümür karayolu halen ulaşıma kapalı olup, güvenlik güçlerince bölgede bulunan terörist unsurlara yönelik operasyonel faaliyetler devam etmektedir. Gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili detaylı açıklama bilahare yapılacaktır.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...