Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çelik: Karşılığını misliyle ödeyecekler

/ Kaynak: İHA
Çelik: Karşılığını misliyle ödeyecekler

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Antalya'da sular altında kalan Tarihi Ak Köprü'nün yeniden inşası için temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma töreninde konuşan AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, AK Köprü'yle bölgenin, hem yerli hem de yabancı turistler için bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.  
 
Dim Vadi'sinde yer alan 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Ak Köprü temel atma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, protokol ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
''BÖLGE, HEM YERLİ HEM DE YABANCI TURİSTLER İÇİN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK''
 
78 milyon Türkiye vatandaşının derdini dert edindiklerini dile getiren AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik, ''Mevlana'nın dediği gibi ''Dert, insanı yolları düşürür. Bizim derdimiz var. Vatanımıza ve milletimize hizmet aşkımız var.  Bu duyguyla yollara düştük. 78 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının derdini kendi derdimiz olarak kabul ettik. Antalya'nın, Alanya'nın, siz değerli hemşehrilerimin derdi bizim derdimizdir. Bugün temelini atmakta olduğumuz Ak Köprü, doğasıyla bizleri kendisine hayran bırakan Dim Vadisi'nin ulaşım meselesini çözecek. 12 mahalleyi birbirine bağlayarak, ulaşımda kaybedilen zamanı geri kazandıracak. Dim vadisi, sulama ve enerji ihtiyacımızı sağlayan barajı ve doğal güzellikleriyle bölgemizin önemli merkezlerinden biri haline gelecek. Kanyon vadiler, berrak akarsular ve yeşillikler içindeki bu bölge, hem yerli hem de yabancı turistler için bir cazibe merkezi haline gelecek. Bu güzel projenin AK Köprü'nün projelendirilmesinde emeği geçen, gecesini gündüzüne katarak şehrimize hizmet etmek için çalışan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ve Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere tüm yetkililere bu toprakların bir evladı olarak hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum'' dedi.
 
''HALKA HİZMETİ HAKK'A HİZMET BİLEN BİR ANLAYIŞA SAHİBİZ''
 
13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülkeyi baştanbaşa otoyollar, hızlı trenler, asma köprüler, deniz altı geçişleri ile donattıklarını ifade eden Çelik, İki kıt'ayı denizin altından birbirine bağlayanın AK Parti iktidarı olduğunu belirtti. Sena Nur Çelik, ''Dünyanın en büyük havaalanını inşa eden iktidar biziz. Yapılamaz denilen işleri yaptık. Geçit vermeyen dağları tünellerle aştık, sarp kayalıkları, uçurumları viyadüklerle birbirine bağladık. Daha dün Mersin'den yavru vatanımız Kıbrıs'a Akdeniz'in 250 metre altından içme suyu götürdük. Bütün bunları ülke sevgimizle, insan sevgimizle yaptık. Bir ibadet aşkıyla yaptık. Çünkü biz bir 'hizmet partisiyiz', 'Halka hizmeti Hakk'a hizmet bilen' bir anlayışa sahibiz'' şeklinde konuştu.
 
''AZİMLE, İNANÇLA VE SABIR İÇİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ''
 
AK Parti iktidarı döneminde başlatılan kalkınma hamleleriyle Türkiye'nin bugün dünyanın dikkatini çeken bir ülke haline geldiğini söyleyen Sena Nur Çelik, ''Gıpta edenler, takdir edenler olduğu gibi husumet hatta hıyanet içinde olanlar da var. Milletimizin kazanımlarına, birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kim kast ederse, bilmelidirler ki karşılığını misliyle görecekler. Azimle, inançla ve sabır içinde yolumuza devam edeceğiz. Milletimiz arkamızda durduğu müddetçe ne terör maşaları ne de onların sahipleri isteklerine asla ulaşamayacak'' diye konuştu.
 
''MİLLETİMİZ, 1 KASIMDA AK PARTİ'Yİ TEK BAŞINA İKTİDAR YAPACAK''
 
AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, konuşmasını şöyle tamamladı:
 
''7 Haziran'dan bugüne kadar geçen süre ülkemizin istikrarı ve huzura ne kadar ihtiyacı olduğunu gösterdi. Milletimiz Allah'ın izniyle 1 Kasım'da partimizi tek başına iktidar yapacak. Türkiye istikrar ve huzur içinde yolumuza devam edeceğiz. Türkiye için, Antalya için ve Alanya için çalışmaya devam edeceğiz.''

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...