Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Saldırı kardeşliğimizi asla zedelemeyecektir

Düzenleyen:
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Saldırı kardeşliğimizi asla zedelemeyecektir

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bu menfur saldırıyı yapanlar, bu toprağın mayasını inşa eden Türk, Kürt, her dinden ve etnisiteden halkların bin yıllık kardeşliğini asla zedelemeyeceklerdir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu menfur saldırıyı yapanlar, bu toprağın mayasını inşa eden Türk, Kürt, her dinden ve etnisiteden halkların bin yıllık kardeşliğini asla zedelemeyeceklerdir" değerlendirmesinde bulundu. 

Kurtulmuş, resmi Twitter hesabından Diyarbakır'daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

"Bugün hunharca bir suikastle katledilen Diyarbakır Baro Başkanı Sayın Tahir Elçi'ye ve şehit polisimize Allah'tan rahmet dilerim. Merhumların ailesine ve yakınlarına Rabbim sabırlar versin" ifadesini kullanan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Bu menfur saldırıyı yapanlar, bu toprağın mayasını inşa eden Türk, Kürt, her dinden ve etnisiteden halkların bin yıllık kardeşliğini asla zedelemeyeceklerdir. Bu saldırılar bizleri birbirimize daha da kenetleyecek, bu ülkenin birliğini, kardeşliğini pekiştirecek ve demokrasiden ve özgürlüklerden asla taviz vermeden, barış ve huzur içinde bir Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...