Rus uçağının düşürülmesine büyük destek!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber7
Rus uçağının düşürülmesine büyük destek!

GÜNDEM Haberleri  / Haber7

MAK Danışmanlık sokaktaki vatandaşa düşürülen Rus uçağı ve terörle mücadele konularını sordu.

MAK Danışmanlık tarafından 01 - 04 Aralık 2015 tarihleri arasında Aralık 2015 TÜRKİYE GÜNDEM ARAŞTIRMASI üst başlıkla 30 Büyükşehir ve 25 il, 163  ilçe de 5500 kişi ile yapılan anket sonuçları paylaşıldı.

DEAŞ'LA MÜCADELEYE DESTEK

Yıllardır teröre pek çok can vermiş, terörle mücadele yaşam felsefesi haline gelmiş Türkiye'de terör zaman zaman isim, renk ve şekil değiştirse de sürekli gündemde olan konulardan biridir. Özellikle Ankara Tren Garı önünde yaşanan terör eylemi sonrası toplumsal refleks bu kanlı terör örgütüne karşı mücadeleyi zorunlu kılmaktadır.

Rus uçağının düşürülmesine büyük destek!
RUS UÇAĞININ DÜŞÜRÜLMESİNE REKOR DESTEK

Türk askerinin sınırlarımızı ihlal eden Rus jetini düşürmesini onaylıyor musunuz? sorusuna toplumsal destek şaşırtıcı oranda yüksek. Ortaya çıkan sonuç kararsızların sayısal dengeli dağıtımında toplumun % 75 leri yani toplumun dörtte biri anlamına gelmektedir. Bu oran milli konularda vatandaşın ortak refleksini göstermesi bakımından önemlidir.

Rus uçağının düşürülmesine büyük destek!
KİM KAZANÇLI ÇIKACAK?

Rusya ile Rus Jetinin askerlerimiz tarafından düşürülmesi sonrası yaşanan krizden size göre kim kazançlı çıkacak? sorusuna toplumun çok büyük kısmı Türkiye kazançlı çıkacak cevabı vermektedir.

Rus uçağının düşürülmesine büyük destek!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber7
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...