Osmanlı Ocakları'ndan yeni toplu istifa

Düzenleyen:
Osmanlı Ocakları'ndan yeni toplu istifa

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir Osmanlı Ocakları İl Başkanı Nuri Solak, il ve ilçe teşkilatı üyeleri olarak istifa kararı aldıklarını duyurdu.

Solak, yaptığı yazılı açıklamada, kendisi dahil il merkezindeki 25 yönetim kurulu üyesinin yanı sıra ilçelerdeki teşkilatlar dahil yaklaşık 200 üyenin Osmanlı Ocakları'ndan istifa ettiğini belirtti.

Son süreçte yaşanan bazı olayların il yönetim kurulu ve ilçe teşkilatlarında rahatsızlığa yol açtığını ifade eden Nuri Solak, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu her kararın destekçisiyiz ve yanındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın onay verdiği her türlü faaliyet, çalışma ve teşkilatlanmanın içerisinde ya da dışında destek vermeye, yanında olmaya devam edeceğiz. Şartlar gerektirdiği için, Osmanlı Ocakları Balıkesir il ve ilçe teşkilat üyeleri, yapılan geniş katılımlı toplantı sonucunda istifa kararı aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın desteklemediği, karşı çıktığı hiçbir oluşum içinde yer almam mümkün değil."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...