Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Burası Kürdistan' diyen kadına polisten cevap

Düzenleyen:
'Burası Kürdistan' diyen kadına polisten cevap

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır'da bir kadının, "Burası Kürdistan ne istiyorsunuz?" sözlerine polis, "Ne Kürdistan'ı burası Türkiye" şeklinde cevap verdi.

HDP'nin yürüyüş düzenleneceğini duyurduğu ve halkın toplanmasını istediği bölgeye ise protestocuların girişine zırhlı araçlarla önlem alan polis ekipleri izin vermedi. Farklı noktalardan Çiftkapı Mevkii'ne yürümek isteyen gruplara polis biber gazı ve basınçlı su ile müdahale ederken, bölgeye giden yollara ikinci barikat kurdu. Sur ilçesinden çıkan yaşlı ve engellilere yardım eden polis, yaşlıları belirli bir noktaya götürerek bölgeden ayrılmalarını sağladı.

'BURASI KÜRDİSTAN' SÖZLERİNE POLİSTEN CEVAP

Polis ile kadın arasında tartışma çıkarken, yaşlı kadın polislere, Burası Kürdistan ne istiyorsunuz? Yolda yürüyemeyecek miyiz? Bak elimde taş yok" dedi. Kadının sözleri üzerine polis, "Ne Kürdistan'ı burası Türkiye" diye cevap verdi. Daha sonra kadın bölgeden uzaklaştırıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...